BOGATE IZKUŠNJE NA PODROČJU ELEKTRIČNIH MONTAŽ

Smo podjetje z bogatimi izkušnjami na področju električnih montaž, ki je prisotno tako na evropskem kot na svetovnem trgu. Stremimo k temu, da delo vselej opravimo profesionalno, zanesljivo ter predvsem strokovno ustrezno in skladno s standardnimi predpisi, kajti verjamemo, da lahko le s takšnim pristopom v popolnosti izpolnjujemo naše poslanstvo.

Podjetje je specializirano predvsem za področje električnih montaž avtomatizacije delovnih procesov v proizvodni industriji, ki obsega robotsko tehniko, transportno tehniko, procesno tehniko, regalna skladišča, ter montažo drugih potrebnih komponent električnih inštalacij. Imamo večletne izkušnje s postavitvijo in zagonom avtomatizacije obratov v avtomobilskih industrijah, in sicer na industrijskih in spremljajočih zunanjih objektih. 

Podjetje je specializirano predvsem za področje električnih montaž avtomatizacije delovnih procesov v proizvodni industriji

Poleg montaže vseh možnih električnih komponent ter njihovega zagona izvajamo na omenjenem področju tudi vodenje projektov, nadzor kvalitete izvedbe  in upoštevanja standardnih predpisov ter različne meritve na električnih in komunikacijskih napravah. 

Vsa dela izvajamo z visoko kakovostno opremo in orodjem.

V naših očeh je zadovoljna stranka najboljša stranka, zato vedno poskrbimo, da s strokovnim znanjem, profesionalnim pristopom ter kvalitetno in zanesljivo izvedbo del našim strankam zagotovimo brezskrbnost in zadovoljstvo.